Buurt social website

buurtberichten

Hier waakt een APP groep

2015 heb ik het voortouw genomen om een preventie APP groep op te starten in de Danswijk. Eerste keuze en makkelijke was het gebruik van de Whatsapp. Immers deze hebben heel veel mensen al op hun mobiel.

Maar op de achtergrond gaf deze APP toch steeds meer beheer problemen, onnodig geplaatste berichten kon ik als beheerder niet verwijderen, limiet van 256 mensen in een groep en NIET kunnen afschermen van je telefoon nummer.

25 april 2020 heb ik het bericht uitgestuurd naar alle leden https://gemeentewijk.nl/almere/2020/04/28/telegram-2/

en 5 mei 2020 was de overstap een feit. Zoals gemeld heb ik een overloop ingesteld maar wel al vast de huidige Whatsapp groepen op slot gezet.

Tijdens dit schrijven zijn er 92 leden actief in de nieuwe groep. Alle bestaande leden nu nog in deze Whatsapp groep krijgen vanaf vandaag een persoonlijk Whatsapp bericht en verwijder ik uit mijn systemen conform de nieuwe AVG regels.

LET OP!!!! Deelnemen kan altijd hoor, maar dan wel met de nieuwe APP.

U moet zich dan wel aanmelden weer op deze pagina.
https://gemeentewijk.nl/almere/leden/

Welke APP wij  nu gebruiken?

Zie ik u weer terug??

Groet

Eric Redegeld

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Whatsapp Danswijk Almere

GRATIS
BEKIJK