Spring naar toolbar

Buurt social website

buurtberichten

Corona oplichters

Gedeeld door politie.

Oplichters kunnen alles aangrijpen om hun slag te slaan. Dus ook het #coronavirus. In het land zien we babbeltrucs onder het mom van hulp bij boodschappen en collectes aan de deur zogenaamd om geld in te zamelen voor de bestrijding van #corona. Let dus goed op! Laat geen vreemden binnen en geef nooit je pinpas en pincode aan iemand (dus ook niet aan de bank). Mocht er iemand bij jou aanbellen en je vertrouwt het niet, bel dan 112 en probeer het signalement zo goed mogelijk te onthouden. Samen maken we een eind aan deze oplichtingstrucs!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Whatsapp Danswijk Almere

GRATIS
BEKIJK