8 oktober Aftrap Donkere Dagen Offensief

Wij willen samen met u het Donkere Dagen Offensief aftrappen tijdens de
landelijke Week van de Veiligheid. Met de politie en de gemeente zorgen de buurtpreventietrams ervoor dat onze buurt leefbaar en veilig blijft.

De wijken met een buurtpreventie hebben de donkere Steegjestocht.

WAG groepen hebben dit niet. WAG groepen houden hun offensief elke dag vanuit de huiskamer. Dit kunnen we ook ludiek oplossen door de buitenverlichting aan te doen, lamp buiten te zetten. Of om allen gelijk in de wijk om 20:00 de hond uit te gaan laten etc. etc.

Weet u nog iets leuks.?

Om 20:00 uur geeft locoburgemeester Hilde van Garderen het officiële startsein van het Donkere Steegjestocht (op het pleintje tussen het Graafpad en het Prinsenpad) in de Staatsliedenwijk. Samen met het buurtpreventieteam, politie en handhavers lopen zij een ronde door de wijk.

meer info vind u hier Donkere dagen