buurtberichten, lid

Beste buurtbewoners, weer een bewogen jaar achter de rug.

Toen ik juni 2015 aan dit avontuur begon lag hier aan ten grondslag het missen van de buurtpreventie.

Samen zijn wij de buurt en vanuit berichten uit Ede waar een goed werkende Whatsapp groep actief was, dacht ik dat moet ook hier kunnen.

nu december 2016 hebben we een groep draaien en een mooie website die door leden gebruikt kan worden om berichten te plaatsen.

Helaas gaat dit ook met hindernissen, kan niet iedereen te vriend zijn.
Op dit moment ben ik nog de enige oprichter/beheerd. in de groep staan mijn naaste buurman mij nog bij.
Voelt u zicht geroepen om actief bij te dragen aan een veilige buurt?

U kunt zicht aanmelden via info@gemeentewijk.nl

De werking voor toegang tot de Whatsapp gaat met regels, deze zijn best wel van belang. Een melding zo in de nacht dat ergens een nog een lampje brand komt in de groep bij 250 mensen terecht die dan rechtop in hun bed zitten.

Gewenst nee, Allert ja

Wat is nu wijsheid, deze juiste stappen nemen is soms moeilijk.
Een reactie op reactie ontstaat. Weet dat ik en mijn buurman erboven op zitten bij ongewenste melding. bij twijfel benader me dan prive. dit doe ik ook direct bij de melder voor nader uitleg. bij doorgaan gaat de persoon direct uit de groep

in het het nieuwe jaar kom ik met voorbeelden van situatie, dit in nauw overleg met de wijkagent.

Ik wil iedereen een paar fijne kerstdagen toewensen en een zeer goed 2017

Eric Redegeld