csm_Sticker_Buurtappgroep_6020236798

Vanuit de gemeente Almere wordt gesproken over de buurt Appgroep, niet de commerciële benaming die aan deze software hangt.
Want dit zijn er zoveel!!!!

nextdoor
veiligebuurt
Wij de Wijk
etc etc. Kunt u ze allemaal kwijt op uw telefoon? ik niet en sommige werken ook alleen maar één type telefoon.

Gevalletje overkill terwijl er maar één doel is, veiligheid, maximaal bereik en waarschuwen.

Zoals u ziet liegen de cijfers er niet om.
Op basis van rust en bereik hebben wij voor Danswijk de volgende opzet gemaakt werken maar met twee systemen. Whatsapp en http://gemeentewijk.nl/almere (WordPress app)

-.Spoed berichten gaan als u aangesloten bent via de Whatsapp preventie groep.

-.Niet spoed worden geplaatst via deze website, deze heeft als extra optie dat na plaatsing ditzelfde bericht ook direct op Facebook en Twitter komt. Maximaal rendement en gewoon vanaf je mobiel zonder APP

Dit geeft rust en toch gevoel om te kunnen bijdragen, ook als u als buurtbewoner niet actief bent op social media.