Buurt social website

buurtberichten

Waaks

Het buurtpreventieteam uit de Parkwijk en de Verzetswijk roept hun buurtgenoten op om alert te zijn op verdacht gedrag rondom de busbanen. Dit nadat er in de nacht van woensdag op donderdag een nieuw incident heeft voortgedaan.

Zo vraagt het BPV-team om extra alert te zijn op groepen jeugd die zich rondom de busbanen ophouden, en bij verdachte situaties een signalement te noteren en contact opnemen met de politie.

Ook vraagt het BPV-team aan hondenbezitters om tijdens het uitladen van hun huisdier om alert te zijn. Wanneer er losliggende stenen worden opgemerkt, wordt er gevraagd om deze uit het zicht te leggen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Whatsapp Danswijk Almere

GRATIS
BEKIJK