Whatsapp Danswijk Almere

Buurt social website

buurtberichten

Echt of vals.

Tip van de politie.

Sinds jaar en dag zijn al valse biljetten in omloop. Daarom ALTIJD goed opletten als u geld aangeboden krijgt. Zowel in de winkel als bij aankopen via bijvoorbeeld Marktplaats. Het zou zo maar kunnen zijn dat u in een winkel het valse biljet krijgt en vervolgens bij een andere winkel aangehouden wordt. Wellicht dat u er wel vanaf komt zonder straf, maar u bent toch een aantal uur aangehouden. Het geld is niets meer waard en dat bent u dus ook nog eens kwijt.

Er zijn diverse manieren om vals geld te testen. Echter is de makkelijkste toch wel de app ‘ECHT OF VALS’ welke uitgegeven is door De Nederlandse Bank. U kan deze gratis downloaden via uw APPstore of PLAYstore.

Zo halen we samen al het valse geld van straat af en maken we het vervalsers steeds moeilijker. #SamenStaanWeSterk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Spring naar toolbar
Whatsapp Danswijk Almere

GRATIS
BEKIJK